Badacsonytomaj a legjobban fejlődő balatoni települések élvonalában

2019.08.21

Az államalapítás ünnepén projektek átadására is sor került Badacsonytomajon.

Bensőséges ünnepség keretében adtunk át három projektet: a Zöld Város program egyik elemét, a Városháza teret ( Tájház udvar), a kerékpáros fejlesztési projektet, és a közlekedés javítását célzó fejlesztést. A hőség ellenére - örömünkre - a lakosság nagy számban vett rész a rendezvényen. Köszönjük! Az ünnepet Dévai Nagy Kamilla műsora tette még emlékezetesebbé! - mondta Krisztin-Németh László Badacsonytomaj polgármestere.

Köszönet mindazoknak, akik a projektek előkészítésében, a forrásszerzésben, a kivitelezésben, s az átadó ünnepség megszervezésében és lebonyolításában segítettek bennünket! - tette hozzá a településvezető

Szívet melengető érzés volt, államalapító Szent István ünnepén Badacsonytomajon, egy több mint 600 millió forintos beruházás részeként a mai napon az új beruházásokat átadni. Krisztin-Németh László polgármester úrral öröm együtt dolgozni, szívén viseli a rábízott város sorsát, benne láthatja Badacsonytomaj a jövő fejlődési lehetőségeit. - mondta Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő.