Bognár Róbert: A tapolcai Deák Jenő Kórházban európai színvonalú gyógyítás folyik.

2019.07.10

A Szeretem a Városom Egyesület tagjai a tapolcai Deák Jenő Kórházban tettek látogatást.

Bognár Róbert, a civilszervezet elnöke a tüdőgyógyászati rehabilitációs osztályt, az új egynapos sebészeti szárnyat, az ápolási osztályt, a fizioterápiás és gyógymedence részt, valamint az Európában egyedülálló gyógybarlang rendszert tekintette meg. Ide az egész országból várják a gyógyulni vágyókat.

A kórházban Császár László, a kórház gazdasági igazgatója fogadta és kalauzolta az egyesület tagjait, akik örömmel nyugtázták, hogy az intézményben európai szintű gyógyítás folyik, kiváló állapotban van és jól felszerelt.

A kórház több pályázati lehetőséget is megragadott, melyek segítségével csökkenteni tudták a kiadásokat. Ezt a célt szolgálta a napelemes rendszer kialakítása, valamint a hulladékprés üzembe állítása is. A munkatársak magasan jegyzett szakemberek, folyamatos továbbképzésüket pályázati forrásokból fedezett programok garantálják.

"Valamennyiünk közös érdeke, hogy egészségügyi intézményünk hírnevén ne essen csorba. A Deák Jenő Kórház kiváló egészségügyi intézmény, ami elismerést érdemel." - fogalmazta meg a látogatás végén Bognár Róbert, kiemelve: a Szeretem a Városom Egyesület számára Tapolca az első!

Ha kíváncsi vagy a kórházról több képre kattints (ide).