Elfogták Tapolcán az ittasan vezető 17 éves fiatalt

2020.03.11

A rendőrök Tapolcán, a Gyulakeszi úton ellenőriztek egy személyautót és annak vezetőjét 2020. március 7-én 9 óra 3 perckor - írja a police.hu.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, öt személyt állított elő, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A rendőrök Tapolcán, a Gyulakeszi úton ellenőriztek egy személyautót és annak vezetőjét 2020. március 7-én 9 óra 3 perckor. Az intézkedés során a 17 éves sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért őt a járőrök további mintavétel céljából előállították helyi rendőrkapitányságra. A fiatal ellen - vezetői engedélyének elvétele mellett - járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további négy sofőrrel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a Veszprém megyei járőrök.