Értékteremtő falunap volt az idei Nyirádon (videóval)

2019.09.10

Ez egy nagyon érdekes falunap, még ilyen nem volt Nyirádon, de nagyon sok lesz még ilyen, ígérte meg Nagy Gábor polgármester Nyirádon, az idei falunapon.

Nagy Gábor Nyirád polgármestere beszédében elmondta, nehezen indult a reggel számára, hiszen szívvel-lélekkel dolgozik az önkormányzat minden dolgozója és a civil szervezetek azért, hogy ezen a napon a helyi közösség számára egy valódi közösséget építő és szórakoztató napot hozzanak létre, és az eső láttán kicsit féltek, hogy ez az ajándék, ami a falunak szól nem fog célt érni.

Ez egy nagyon érdekes falunap, még ilyen nem volt Nyirádon, de nagyon sok lesz még ilyen. Láthatták a kiíráson is, hogy ez egy értéknappal egybekötött falunap. Most jelen van a múlt is, hiszen látják, az egész díszterem a falunak a múltjával van tele -mondta Nagy Gábor.

Fenyvesi Zoltán a térség országgyűlési képviselője elmondta, gyakran megfordul Nyirádon és megfordul korábban is, és örömmel tapasztalta azt a szép fejlődést, ami a településen végbe ment.

Megújultak az intézmények, utak újultak meg, kiváló programok létesültek és talán ez a legfontosabb az utóbbi, amikor a fejlődések és a fejlesztések mellett egy jó közösség is formálódik. Szívből gratulálok Polgármester úrnak és képviselő csapatának, hogy ilyen kiváló rendezvényeket, kiváló közösség építő programokat tudtak megvalósítani, ahol össze tud jönni a település apraja-nagyja, idősebbje-fiatalja és jó beszélgetéseket tudnak folytatni, jól érzik magukat és azok is sokáig, és hosszasan eltudnak végre beszélgetni, akiknek a hétköznapok során kevesebb idejük van erre, hiszen mindenki végzi a maga munkáját, mindenki végzi a maga teendőjét - mondta Fenyvesi Zoltán.

Bízom abban, hogy az őszi önkormányzati választások után is egy ilyen dinamikus jó csapat marad Nyirádon, akik folytatják azt a megkezdett utat, amit Polgármester úr kitaposott és természetesen Polgármester úr vezetésével történik mindez - tette hozzá az országgyűlési képviselő.