Sáskai szüreti felvonulás és mulatság (videóval)

2019.09.12

Öröm volt végignézni a településen, végig sétálni Sáskán, de azt gondolom, hogy ez ma Magyarországon általános, hiszen gyönyörű falvaink vannak. Azt látjuk, hogy szépül, gazdagodik valamennyi falu. - mondta Fenyvesi Zoltán, a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében.

A portán itt is csodálatosan rendben tartott utcákat, szépen rendben tartott házakat, portákat látunk, és ez nagy öröm valamennyiünk számára. Szívből gratulálok a településnek, szívből gratulálok Polgármester úrnak és csapatának, akik ezt el tudták érni, hogy egy ilyen szép települést tudtak Önök elé varázsolni. - tette hozzá Fenyvesi Zoltán. 

De nem csak maguk a települések és a fejlesztések fontosak, hanem az is fontos egy településen, hogy jó közösség épüljön, legyenek jó közösségi rendezvények, amelyek a közösség összetartó erejét tudják mutatni. Ez a mai rendezvény, egy ilyen. Ehhez én szívből gratulálok, ennek a megszervezéséhez, hiszen öröm látni, hogy mindenki vidáman, jó kedvvel érkezett ide. Jó kedvünk lehet abból a szempontból is, hogyha végignézzük és látjuk az évet, hiszen nagy reményeink vannak és a borászok is nagy reménnyel vannak a szünet előtt, hiszen úgy néz ki, hogy újra jó termés várható és újra kiváló magyar borok kerülnek az asztalra valamennyiünk örömére. Az utóbbi időben azt tapasztaljuk, hogy a borászok nagyon jól teljesítenek, hiszen már nemzetközi szinten is kiváló eredményeket érnek el. Annak ellenére, hogy Magyarországon az elmúlt időszakban csökkent az egy főre jutó borfogyasztás mennyisége, annak ellenére viszont azt tapasztaljuk, hogy egyre többen vannak, akik meg tudnak élni a borból, meg tudnak élni a szőlőből és a borászatból. És ezt jó látni, egyre több olyan borászunk van, borászatunk van, amelynek nemzetközi eredményeket is kiválóan érnek el és így viszik a jó hírét a magyar boroknak és a magyar rendezvényeknek. Én azt kívánom Önöknek, hogy ebben az évben is legyen részünk az örömben, következő évben úgyszintén, hiszen kiváló boroknak örvendhetünk, kiváló borokat kóstolgathatunk és fogyaszthatunk a rendezvényeken - mondta Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő.