Szijjártó Péter: a kormány Bognár Róbert Tapolcája mellé áll

2019.08.22

A szerb energetikai miniszterrel a gázellátásról folytatott, nemzetgazdasági fontosságú tárgyalása közben is szakított időt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra, hogy megbeszélést folytasson Bognár Róberttel, a Fidesz-KDNP tapolcai polgármester-jelöltjével.

A kormány egyik legaktívabb és legeredményesebb tagja saját maga és a kabinet nevében támogatásáról biztosította a tapolcai önkormányzat következő öt évének reménybeli vezetőjét, rajta keresztül pedig az egész várost.

Szijjártó Péter egyúttal köszönettel elfogadta Bognár Róbert meghívását Tapolcára. Sok sikert kívánt az aláírásgyűjtéshez és a választáshoz, s mint elmondta: biztos benne, hogy a tapolcaiak október 13-án bölcs döntést fognak hozni, a kormány pedig a megfelelő tervek, illetve az azok megvalósításához szükséges bizalom és együttműködés birtokában végre segítő kezet nyújthat a település látványos fejlődéséhez.

"A kormány nélkül nem megy. Ezért fontos, hogy Tapolca ősszel baráti jobbot nyújtson Európa egyik legnagyobb felhatalmazással bíró államvezetésének" - fogalmazott a találkozó után Bognár Róbert.